Ce spun persoanele care au folosit Urinal

Descoperă eWalmark cel mai simplu magazin de la Walmark

Liana F., Oradea

Dragii mei,
M-am tot gândit dacã sã vã laud, dar eu nu aş avea linişte dacã nu v-aş scrie. Poate o sã consideraţi cã exagerez, dar chiar dacã nu aţi fi fabricat nimic altceva decât Urinal şi tot vi s-ar fi cuvenit mulţumiri fierbinţi! Eficienţa lui am testat-o pe mine, în condiţiile în care am suferit mulţi ani de infecţii ale cãilor urinare, am înghiţit antibiotice cu pumnul, dar degeaba.

În urma reclamei de la TV, am început sã cumpãr şi sã folosesc Urinal – îl iau zilnic, doar câte 1-2 capsule, şi iatã-mã fãrã probleme. Nici nu reuşesc sã vã scriu ce înseamnã asta pentru mine!

Vã mulţumesc foarte mult şi recomand oricui are astfel de probleme sã foloseascã Urinal.

***

Camelia C. , Ploieşti

Dragii mei,
Daţi-mi voie sã vã mulţumesc pentru produsul Urinal! Imediat ce a apãrut, am început sã îl folosesc şi a avut pentru mine efectul unui adevãrat miracol. Din copilãrie am suferit de probleme ale vezicii urinare şi de multe ori am fost nevoitã sã urmez tratamente cu antibiotice. Chiar dacã am respectat cu stricteţe recomandãrile medicilor, am avut parte de neplãceri tot mai multe şi mai dese. A fost foarte deprimant. În timpul sarcinii problemele au dispãrut moderat – se spune cã este un lucru obişnuit şi timp de câteva luni nu am mai avut nici o durere. Imediat dupã ce am nãscut insã, problema a reapãrut.

Când am încetat sã mai alãptez am reînceput tratamentul cu Urinal. De atunci nu mai am nici un fel de probleme şi Urinalul face parte din ‚farmacia’ mea de acasã. Încã odatã, mulţumesc pentru el!

Inapoi la articole

Sfatul specialistului
Urinal de la Idelyn
Numarul 1 in Romania pe piata suplimentelor alimentare destinate ingrijirii tractului urinar/prevenirii si tratarii infectiilor urinare

Comenzi și sfaturi la 0800 800 279 (apel gratuit)
sau 021 211 2134 (tarif normal)