Cum puteti sa combateti infectiile urinare?

Descoperă eWalmark cel mai simplu magazin de la Walmark

Infecţiile urinare se numãrã printre cele mai frecvente boli ale populaţiei. Dintre aceste afecţiuni fac parte infecţiile cãilor urinare, ale vezicii urinare şi ale bazinetului (pelvisului) renal. Cel mai mare numãr de îmbolnãviri se înregistreazã la femei, din pricina particularitãţilor anatomice ale tractului urinar.

Infecţiile urinare se manifestã prin micţiuni frecvente, usturimi sau dureri în timpul urinãrii, jenã dureroasã în zonele suprapubianã şi lombarã. Inflamaţiile acute necesitã, în general, tratament antibiotic. Infecţiile netratate sau insuficient tratate duc la repetate recidive, pânã la instalarea infecţiilor urinare cronice. Cele mai dese urmãri ale infecţiilor urinare cronice sunt dificultãţile în timpul micţiunii şi incontinenţa urinarã.

Pentru a împiedica repetarea infecţiilor urinare, vã recomandãm un aport crescut de lichide, tratarea promptã a infecţiilor uro-genitale la femei, lenjerie de corp cãlduroasã, un regim alimentar cu puţine condimente, precum şi noul supliment nutriţional Urinal, care conţine extract de afine (Vaccinium oxycoccus), ce influenţeazã favorabil activitatea aparatului urinar.

Afinele sunt o bogatã sursã de vitamine, bioflavonoide şi alte substanţe naturale cu efect benefic asupra sãnãtãţii omului, mai ales asupra sistemului urinar. Cercetãrile actuale au evidenţiat faptul cã afinele sunt totodatã şi o sursã excelentã de antioxidanţi.

Urinal

O gamã largã de studii ştiinţifice a confirmat efectele benefice ale extractului de afine în prevenirea şi, adjuvant, în tratarea infecţiilor cãilor urinare - în special, reduce semnificativ riscul de recidivare a infecţiilor urinare. Extractul de afine (Vaccinium oxycoccus) împiedicã aderarea bacteriilor de tubii urinari şi de pereţii vezicii urinare (în special a Escherichiei coli, responsabilã de peste 85% din totalul infecţiilor urinare). Administrarea sistematicã a acestui extract de afine combate apariţia inflamaţiilor repetate ale cãilor urinare. Produsul Urinal, ca supliment nutriţional, poate fi administrat fãrã nici o restricţie în combinaţie cu tratamentele antibiotice.

Urinal este recomandat:

• persoanelor cu predispoziţie la infecţii ale cãilor urinare;
• persoanelor cu inflamaţii uro-genitale cronice;
• pacienţilor cu afecţiuni renale (calculi renali, reflux vezico-ureteral etc.);
• pacienţilor cu incontinenţã urinarã;
• pacienţilor cu hipertrofie de prostatã (scade semnificativ riscul infecţiilor urinare);
• pacienţilor cu afecţiuni neurologice (scleroza multiplã, afectãri ale mãduvei spinãrii);
• bolnavilor diabetici şi la cei cu imunitate redusã.

Urinal - principalele avantaje

• prevenirea eficientã a recidivelor infecţiilor urinare;
• este un supliment nutriţional indicat pentru tratarea infecţiilor cronice (adjuvant);
• ajutã la menţinerea sãnãtãţii aparatului urinar;
• se poate administra în paralel cu tratamentele antibiotice;
• conţine substanţe 100% naturale şi nu are efecte secundare;
• se poate administra şi în timpul sarcinii şi al lactaţiei.

ATENŢIE!
În cazul infecţiilor urinare acute, asociate cu febrã, frisoane şi dureri acute în zonele lombare, este absolut necesar sã se consulte medicul!!! Produsul Urinal nu este un înlocuitor al antibioticelor în fazele acute ale infecţiilor urinare.

Inapoi la articole

Sfatul specialistului
Urinal de la Idelyn
Numarul 1 in Romania pe piata suplimentelor alimentare destinate ingrijirii tractului urinar/prevenirii si tratarii infectiilor urinare

Comenzi și sfaturi la 0800 800 279 (apel gratuit)
sau 021 211 2134 (tarif normal)