Inflamaţiile acute ale tractului urinar

Descoperă eWalmark cel mai simplu magazin de la Walmark

Cine a suferit vreodată de inflamaţii ale căilor urinare va face tot posibilul să se ferească de această experienţă neplăcută. urinările frecvente, cu usturimi şi crampe, durerile în regiunea inghinală şi cele de mijloc sunt doar începutul neplăcerilor care pot apărea.

Inflamaţiile acute ale tractului urinar trebuie tratate de medicii specialişti, de regulă cu ajutorul antibioticelor. Repetarea acuzelor poate duce în timp la inflamaţii cronice, care sunt foarte greu de vindecat. Ele se manifestă adesea prin dureri permanente la urinare şi prin pierderea involuntară de urină, aşa-zisa „incontinenţă urinară”.

Bunicile noastre ştiau că afinele sunt un foarte eficient leac natural împotriva acestor simptome. Aceste fructe roşii, mărunte, reprezintă o bogată sursă de bioflavonoide şi vitamine. În plus, extractul de afine reuşeşte să împiedice aderarea bacteriilor (în special a bacteriei Escherichia coli) de pereţii căilor urinare şi ai vezicii urinare.

Din păcate, din cauza poluării excesive şi a deteriorării condiţiilor de mediu, sunt tot mai puţine locurile din natură de unde am putea culege afine. O alternativă la îndemâna fiecăruia şi la fel de naturală este folosirea suplimenţilor nutriţionali şi a sucurilor naturale cu extract de afine, care înlocuiesc fructele proaspăt culese.

Folosirea produsului Urinal vă protejează de simptomele neplăcute ale infecţiilor căilor urinare şi vă ajută la tratamentul infecţiilor cronice. Şi ştiţi ce este extraordinar? O capsulă de Urinal conţine o cantitate de extract de afine echivalentă cu cea oferită de 5000 mg de afine proaspete!

CE EFECTE ARE URINAL

• Previne apariţia infecţiilor căilor urinare
• Acţionează ca mijloc de sprijin în caz de inflamaţii urinare cronice
• Conţine substanţe naturale şi nu are efecte nedorite

Cum să ne protejăm de inflamaţiile căilor urinare

• Să avem grijă să nu răcim şi să nu ne expunem prelungit la frig
• Să ne ferim de spălatul cu apă rece
• Este mai bine să renunţăm la tricourile şi puloverele scurte, moderne, care lasă mijlocul descoperit
• Să ne ferim de mâncărurile prea condimentate

Primul-ajutor în caz de îmbolnăvire a căilor urinare

• Să consumaţi multe lichide, în special ceaiuri din plante
• Să nu beţi alcool şi să nu consumaţi mâncăruri picante
• Să renunţaţi la cafea şi la ceaiul negru
• Să staţi mai mult la căldură, să folosiţi un brâu sau măcar să vă înfăşuraţi mijlocul cu un şal călduros

ATENŢIE !
Nu încercaţi niciodată să vă vindecaţi problemele căilor urinare, aşezându-vă în cada cu apă fierbinte! Nu veţi face decât să le agravaţi! Ameliorarea acestor simptome necesită CĂLDURĂ USCATĂ.

Inapoi la articole

Sfatul specialistului
Urinal de la Idelyn
Numarul 1 in Romania pe piata suplimentelor alimentare destinate ingrijirii tractului urinar/prevenirii si tratarii infectiilor urinare

Comenzi și sfaturi la 0800 800 279 (apel gratuit)
sau 021 211 2134 (tarif normal)