Invata sa previi, nu doar sa tratezi

Descoperă eWalmark cel mai simplu magazin de la Walmark

Iarna, majoritatea gândurilor noastre, si includem aici doamnele si domnisoarele, sunt direcţionate spre noi planuri, noi dorinţe, noi aspiraţii. Printre acestea, femeile, în special, mai fac loc pentru unul personal, care în ultimii ani s-a transformat oarecum într-o preocupare: cum sa arate bine in toata perioada de final a anului. Printre zecile de recomandări ale designerilor, printre zecile de propuneri ale sezonului, goana după rochia perfectă sau pantofii cu toc cu care să fie la înălţime a prins forma unui sport internaţional.

În această competiţie nu se prind însă chiar toate femeile. Iar motivul nu e legat de faptul că nu şi-ar dori şi ele să arate perfect, indiferent cat de frig ar fi, ci pentru că se confruntă cu o altă dilemă. Cum să se încalţe cu pantofii cu toc când nici nu îndrăznesc să renunţe la şosetele flauşate pe care infecţia urinară le obligă să le poarte?

La prima vedere, această întrebare pare o glumă. Nu şi pentru o femeie care a simţit pe pielea ei ce înseamnă o infecţie urinară.

În zilele reci de iarnă, lipsa unor şosete foarte groase ar fi pentru doamne de neacceptat. Cea mai mică senzaţie de frig, în special la nivelul picioarelor, duce la dureri insuportabile de ovare şi deseori la urinări dese şi extrem de usturătoare. Cum se ajunge aici şi ce le-ar ţine pe doamne si domnisoare departe de pantofii cu toc in anumite perioade din an, mai ales atunci cand este frig?

Infecţiile urinare sunt printre cele mai întâlnite afecţiuni în rândul femeilor. Aici şi „Mama natură“ are o mică vină, fiindcă uretra femeii este mai scurtă decât cea a bărbatului, iar acest detaliu favorizează infecţia ovarelor. Dar lipsa prevenirii rămâne, până la urmă, cea mai mare problemă. Două din trei femei au neşansa să se confrunte măcar o dată în viaţă cu o infecţie urinară. Tratamentul corespunzător le poate vindeca, însă, de cele mai multe ori, afecţiunile pot reveni periodic. Condamnarea e astfel aparent inevitabilă, dar nu şi în cazul în care prevenirea primeşte mai multă atenţie.

Prin prevenire nu trebuie să se înţeleagă că nu mai puteţi ieşi din ciorapii flauşaţi. Câteva măsuri naturale vă pot asigura confortul de zi cu zi. Beţi zilnic doi litri de lichide şi consumaţi ţelină, pătrunjel sau pepene. Acestea sunt diuretice naturale şi ajută la „spălarea” tractului urinar. Când simţiţi nevoia de a urina, nu amânaţi. Puteţi apela şi la ceaiul de merişor, recunoscut pentru calităţile sale antiseptice. Iar dacă vreţi să nu aveţi nici o emoţie, încercaţi Urinal de la Walmark. Formula sa specială ţine infecţiile urinare la distanţă, contribuind la menţinerea sănătăţii tractului urinar şi îmbunătăţind funcţia excretorie a rinichilor. Iar odată trecut acest pas, puteti fi linistite la orice eveniment din viata voastra.

Inapoi la articole

Sfatul specialistului
Urinal de la Idelyn
Numarul 1 in Romania pe piata suplimentelor alimentare destinate ingrijirii tractului urinar/prevenirii si tratarii infectiilor urinare

Comenzi și sfaturi la 0800 800 279 (apel gratuit)
sau 021 211 2134 (tarif normal)