Oferă-ţi o stare de bine în fiecare zi

Descoperă eWalmark cel mai simplu magazin de la Walmark

Prevenţia este cea mai bună armă împotriva afecţiunilor urinare. O infecţie urinară vine cu o stare generală proastă a organismului, vărsături, greaţă, usturime şi un disconfort prelungit, care pot fi preîntâmpinate prin asigurarea condiţiillor de igienă şi protecţie maximă împotriva bacteriilor.

Stoparea definitivă a neplăcerilor cauzate de infecţiile urinare prin prevenţie

În continuare vă vom oferi câteva idei despre cum pot fi prevenite infecţiile urinare. Prevenţia e importantă, mai ales atunci când vă confruntaţi cu infecţii urinare repetate.

Igiena personală este deosebit de importantă. În consecinţă, încercaţi să păstraţi foarte curată zona genitală, ştergând-o în permanenţă pornind dinspre anterior spre posterior evitând astfel propagarea bacteriilor dinspre rect şi infectarea uretrei sau a vaginului.

Consumaţi zilnic unul sau doi litri de apă, echivalentul a şase până la opt pahare. Acestea vă vor ajuta să aveţi un aport hidric adecvat şi vă vor ajuta la o diureză corespunzătoare. În fond, apa va permite spălarea şi drenarea tractului urinar, fapt pentru care este deosebit de importantă hidratarea corpului în prevenţia infecţiilor urinare.

Urinaţi ori de câte ori simţiţi nevoia. În mod obişnuit, femeile tind să-şi termine mai întâi treaba la care lucrau şi pe urmă se duc la toaletă. Amânarea micţiunii favorizează crearea de bacterii şi apariţia infecţiilor.

Consumaţi ţelină, pătrunjel şi pepene. Aceste alimente sunt diuretice naturale şi contribuie la spălarea tractului urinar.

Evitaţi spălarea hainelor cu înălbitori şi detergenţi puternici. De asemenea, nu folosiţi pentru igiena intimă hârtie igienică colorată, spumant de baie, săpunuri parfumate, duşuri intravaginale şi deodorante feminine; aceste produse conţin chimicale care pot afecta flora vaginală şi pot produce o infecţie urinară. Utilizaţi doar cosmeticele explicit concepute pentru igiena intimă, iar dacă aveţi dubii, nu ezitaţi să contactaţi medicul sau farmacistul.

Activităţi ca ciclismul, călăria sau mersul pe motocicletă nu sunt recomandate în momentul în care bănuiţi că aţi avea o infecţie urinară, deoarece o pot agrava.

Consumul zilnic de Urinal hot drink reprezintă metoda ideală de a ţine departe infecţiile urinare, alături de sfaturile menţionate mai sus. Astfel, deveniţi mai puternică şi mai încrezătoare în forţele proprii, având un aliat puternic în prevenţia neplăcerii cauzate de infecţiile urinare. Dacă ştiţi că organismul vă este predispus la astfel de afecţiuni, ajutaţi-l să se menţină sănătos şi oferiţi-vă o stare de bine în fiecare zi.

Previne infectiile urinare

Nu lăsaţi infecţiile urinare repetate să vă răpească din bucuriile vieţii. Acţionaţi preventiv şi aveţi grijă de sănătatea tractului urinar cu Urinal sau, dacă nu agreaţi tabletele, cu Urinal hot drink.

Inapoi la articole

Sfatul specialistului
Urinal de la Idelyn
Numarul 1 in Romania pe piata suplimentelor alimentare destinate ingrijirii tractului urinar/prevenirii si tratarii infectiilor urinare

Comenzi și sfaturi la 0800 800 279 (apel gratuit)
sau 021 211 2134 (tarif normal)