Trataţi infecţiile urinare cu naturaleţe

Descoperă eWalmark cel mai simplu magazin de la Walmark

Imaginaţi-vă o plimbare în picioarele goale dimineaţa prin roua proaspăt lăsată peste o poieniţă dintr-o pădure, faţă de câţiva paşi desculţi pe gresia din bucătărie. Sau parfumul florilor de câmp, faţă de cel al asfaltului încins. Sau trilul păsărilor, faţă de simfonia claxoanelor. Sau aroma unei mese câmpeneşti, faţă de cea de la fast food.

Infecţiile urinare sunt printre cele mai răspândite afecţiuni cu care se confruntă o femeie.

Orice comparaţie între natură şi oraş pare, la prima vedere, absurdă, dar astfel poţi arăta cel mai bine diferenţa dintre un remediu natural faţă de unul mai puţin natural. Şi în acelaşi timp, această paralelă reprezintă şi cel mai bun exemplu pentru a motiva, când vine vorba de infecţiile urinare, nevoia prevenirii pe cale naturală, pentru a o evita pe cea a tratării prin medicina clasică.

Două din trei femei sunt ameninţate

Infecţiile urinare sunt printre cele mai răspândite afecţiuni cu care se confruntă o femeie. După infecţiile respiratorii, acestea ocupă, la nivel global, locul al doilea. Mai multe studii au arătat că 70% dintre femeile de pe planetă vor contacta, cel puţin o dată în viaţă, o infecţie urinară. Altfel spus, două din trei femei se vor confrunta cu una pe parcursul vieţii. Şansele de a scăpa par, conform statisticilor, minime. Însă, dacă nu-l luaţi în braţe pe „Mie nu mi se poate întâmpla” şi încercaţi să redescoperiţi miracolele naturii, le puteţi pune la respect.

Învăţaţi să preveniţi în loc să trataţi

Infecţiile urinare pot apărea oricând, chiar de la o vârstă foarte fragedă, din diverse motive. De la duş, saună, în urma unui contact sexual, până şi de la o lenjerie din nailon, vă puteţi alege cu această afecţiune peste noapte. Baiul şi mai mare e că are şi obiceiul să recidiveze după ce a fost tratată. De aceea, în cazul infecţiilor de acest gen, prioritatea ar trebui să fie prevenirea. Motivele sunt numeroase. Poate cel mai puternic este acela că tratamentul se face pe bază de antibiotice, iar în timp, acestea nu mai au efectul scontat, pentru că bacteriile pot deveni rezistente. Antibioticele pe care vi le-a prescris ultima oară doctorul pot să nu mai fie eficiente a doua oară, chiar să nu mai aibă nici un efect. În plus, s-a demonstrat, de nenumărate ori, că acestea pot avea un efect nociv asupra organismului uman şi că produc dependenţă. Sunt cunoscute puternicele reacţii alergice provocate de antibiotice şi efectele lor toxice asupra femeilor însărcinate şi a copiilor. Chiar dacă în unele afecţiuni antibioticele rămân indispensabile, folosirea lor raţională şi încercarea de a le evita rămân primordiale.

Natura – un aliat de nădejde

Din fericire, când vine vorba de prevenirea infecţiilor urinare, există soluţii naturiste de a le preîntâmpina, iar eficienţa acestora a fost deja demonstrată. Ca întotdeauna, natura e un aliat de nădejde. Terapiile pe bază de ienupăr, merişoare, soc sau coada şoricelului sunt printre cele mai recomandate. Dintre acestea, merişorul are cele mai multe calităţi terapeutice. Antiseptic şi antiinflamator, acesta are efecte remarcabile în prevenirea infecţiilor urinare. Proprietăţile sale curative sunt cunoscute din vremuri îndepărtate, iar de câţiva ani, Agenţia Franceză pentru Securitatea Alimentelor l-a recunoscut ca fruct care contribuie la împiedicarea fixării bacteriilor în aparatul urinar.

Acestea sunt doar câteva dintre motivele pentru care produsele Urinal, care au la bază concentratul uscat din suc de merişor Vaccinium macrocarpon, sunt atât de benefice în funcţionarea tractului urinar, iar administrarea lor regulată scade riscul unor eventuale recidive ale inflamaţiilor. Pe de altă parte, în cazuri extreme, produsele Urinal pot fi administrate şi în asociere cu tratamentele antibiotice, reducând astfel riscul eventualelor recidive ale inflamaţiilor. Merişorul reprezintă o sursă bogată de bioflavonoide, compuşi fenolici şi alte substanţe naturale, cu efecte pozitive asupra sănătăţii umane, o soluţie perfectă de prevenire a infecţiilor urinare şi de ameliorare a efectelor acestora. Sau, altfel spus, merişorul reprezintă soluţia ideală de a redescoperi bucuria vieţii şi atingerea delicată şi miraculoasă a naturii care nu o să vă dezamăgească niciodată.

Sfaturi pentru prevenirea infecţiilor urinare:

• Ştergeţi-vă întotdeauna dinspre faţă către spate, ori de câte ori mergeţi la toaletă.
• Evitaţi utilizarea hârtiei igienice colorate, a spumantului de baie şi a şerveţelelor deodorante.
• Evitaţi folosirea detergenţilor şi a înălbitorilor puternici pentru lenjeria intimă.
• Consumaţi şase până la opt pahare de apă sau alte lichide pe zi.
• Urinaţi de fiecare dată când simţiţi nevoia.
• În timpul ciclului menstrual, schimbaţi tamponul de cel puţin două ori pe zi.
• Faceţi băi fierbinţi, în care puneţi ulei de ienupăr, muşeţel sau pin.
• Alegeţi lenjerie intimă din bumbac, nu din material sintetic.

Combate infecţiile urinare!

Urinal Akut vă ajută să uitaţi de crizele de cistită care nu vă lasă să dormiţi sau de orice durere insuportabilă provocată de infecţiile urinare!
• ajută la desprinderea bacteriilor fixate de pereţii tractului urinar;
• previne aderarea bacteriilor (în special a Escherichia coli) de pereţii uretrei şi ai vezicii urinare.

Preparat sub forma unei băuturi delicioase, Urinal HOT DRINK redă funcţionarea normală a aparatului urinar.
• contribuie la reglarea consumului de lichide, foarte important în redarea funcţiei normale a aparatului urinar;
• ajută la refacerea florei naturale.

Inapoi la articole

Sfatul specialistului
Urinal de la Idelyn
Numarul 1 in Romania pe piata suplimentelor alimentare destinate ingrijirii tractului urinar/prevenirii si tratarii infectiilor urinare

Comenzi și sfaturi la 0800 800 279 (apel gratuit)
sau 021 211 2134 (tarif normal)