Tratează-te rapid şi eficient împotriva infecțiilor urinare

Descoperă eWalmark cel mai simplu magazin de la Walmark

50% dintre femei se confruntă pe parcursul vieţii, cel puţin o dată, cu o infecţie urinară.

În 80% din cazuri infecţia urinară este cauzată de bacteria Escherichia coli. Femeile sunt cele mai expuse riscului de a contacta o infectie a tractului urinar, din cauza unei predispoziţii anatomice. Explicaţia cea mai simplă a acestui fapt este dimensiunea mai mică a uretrei decât la bărbaţi şi vecinătatea cu orificiul vaginal şi anal, dând femeilor o sensibilitate mai mare la această afecţiune. O igienă riguroasă a zonei genitale este necesară pentru prevenirea apariţiei infecţiilor urinare.

Îndepartarea durerii prin tratament și înțelegerea afecțiunii

77% dintre femei cred în mod eronat că principala cauză a infecţiilor urinare este trecerea la sezonul rece. Afecţiunile urinare pot f i recidivante, adică să apară cu o anumită periodicitate, de aceea este esenţială tratarea lor într-un mod corect şi responsabil pentru eliminarea definitivă a microbilor.

Complicaţiile infecţiilor urinare pot conduce la efecte foarte grave, ca abcese renale, cronicizări, infecţii generalizate, care duc, prin ignorarea stării de rău, până la insuficienţa renală şi deteriorarea definitivă a funcţiei renale. De aceea, primii paşi în tratarea infecţiilor urinare sunt consultarea medicului şi efectuarea analizelor. Acesta este cel mai în măsură să diagnosticheze tipul de infecţie urinară şi să vă îndrume spre un tratament adecvat.

În momentul în care te simţi rău, iar cauza este o infecţie urinară, remediul delicat, rapid şi sigur împotriva ei, redându-ţi starea de bine, este Urinal Akut.

Recomandarea medicului Dr. Gerald Filip
Consultant medical Walmark

Odată cu prezentarea la medic și stabilirea diagnosticului de certitudine, se va administra antibiotic la recomandarea medicului curant, precum şi Urinal Akut. Acest produs se poate administra în paralel cu antibiotice. Urinal Akut asigură cantitatea necesară, demonstrată știinţific, de 36 mg PAC într-o singură tabletă, modalitatea de administrare fiind o tabletă zilnic. Conform Agenţiei Franceze pentru Siguranţa Alimentară, doza zilnică de 36 mg proantocianide din Vaccinum Macrocarpon previne aderarea bacteriilor pe pereţii vezicii urinare și ai uretrei, în special a bacteriei Escherichia Coli, fiind eliminate din organism ulterior.

Efect puternic şi rapid garantat de forma concentrată

Formula îmbunătăţită din noul Urinal Akut face ca lupta cu infecţiile urinare să fie câştigată mult mai uşor. Noul produs conţine o componentă activă unică, CystiCran, o formă mult mai concentrată de extract din merişor (Vaccinum macrocarpon), ceea ce face ca efectele benefice asupra tractului urinar să se simtă din prima zi de administrare.

• contribuie la menţinerea sănătăţii tractului urinar
• ajută la eliminarea bacteriilor patogene din tractul urinar
• susţine dezvoltarea microflorei benefice
• sprijină sistemul imunitar

Doar o tabletă de Urinal Akut şi efectele benefice apar din prima zi de administrare!

Inapoi la articole

Sfatul specialistului
Urinal de la Idelyn
Numarul 1 in Romania pe piata suplimentelor alimentare destinate ingrijirii tractului urinar/prevenirii si tratarii infectiilor urinare

Comenzi și sfaturi la 0800 800 279 (apel gratuit)
sau 021 211 2134 (tarif normal)