Triumful prudenţei

Descoperă eWalmark cel mai simplu magazin de la Walmark

Indiferent că e vorba despre o excursie de week-end sau despre o simplă plimbare în parc, pentru majoritatea femeilor, grija pentru sănătate poate deveni o sursă de interdicţii autoimpuse sau de disconfort. Ai mereu grijă să nu te aşezi, nu mergi la baie atunci când ai nevoie, nu laşi haina de pe tine sau refuzi invitaţiile la picnic, totul din considerente pe care femeile le înţeleg foarte bine.

Instinctul şi experienţa le-au învăţat pe femei să fie prudente când trebuie să se expună mediului exterior, chiar şi atunci când e vorba despre o activitate relaxantă.

Primăvara aduce oportunităţi de a ieşi din casă, dar o dată cu ele vin şi restricţiile, pentru că „vremea e înşelătoare“, soarele „are dinţi“, iar germenii patogeni ies la atac după amorţirea din timpul iernii. În acest context, populaţia feminină de vârstă fertilă este cea mai expusă unor afecţiuni precum infecţiile urinare acute. Anatomia femeii, care are uretra mai scurtă decât a bărbatului, favorizează ascensiunea bacteriilor către vezica urinară. În plus, activitatea sexuală, folosirea diafragmelor şi a spermicidelor sau menopauza, toate măresc riscul acestei patologii pentru femei.

Deşi sunt considerate banale, infecţiile de tract urinar produc o suferinţă care nu trebuie subestimată. Nu ai nevoie să simţi durere şi usturimi când mergi la toaletă, chiar dacă durerea nu e încă insuportabilă. Organismul nostru ar trebui să funcţioneze ca un ceas elveţian, iar asta înseamnă că funcţiile sale de bază nu trebuie să fie un deranj sau un disconfort pentru noi. Aici, atenţia pe care o acordăm corpului nostru este esenţială. Nu toţi pacienţii cu infecţie de tract urinar au simptome, iar asta face ca de multe ori boala să fie ignorată, însă cei mai mulţi dintre ei au urinări frecvente şi dureroase, dureri în partea de jos a abdomenului, febră, frisoane sau urină tulbure.

Atitudinea eroică, de martir în faţa durerii nu face o femeie mai puternică, ci doar o slăbeşte şi o îmbătrâneşte prematur, aşa că luaţi măsuri încă de la primele semne ale unei astfel de afecţiuni. Iar o măsură care nu o să vă dezamăgească şi o să vă scape de probleme ulterioare e cea bazată pe o cură de Urinal.

Fără să elimine necesitatea unui consult de specialitate, Urinal este prima linie de apărare împotriva infecţiilor tractului urinar. Afecţiuni precum cistita sau uretrita, netratate la timp, pot să însemne mai mult decât disconfortul unor urinări frecvente şi dureroase. Ele pot duce la complicaţii grave, ca pielonefritele sau abcesele renale, care vor afecta pentru totdeauna funcţia renală. Conform literaturii de specialitate, chiar şi un singur episod de infecţie de tract urinar al unei femei va creşte riscul de reapariţie a acestei afecţiuni. Un supliment alimentar care să susţină buna funcţionare a tractului urinar şi a rinichilor este cel mai la îndemână ajutor în aceste cazuri, scutindu-vă de neplăceri.

În plus, Urinal este şi un puternic agent antioxidant, apărând organismul de atacul radicalilor liberi, acele infime particule chimice care ne sabotează tinereţea şi sănătatea.

Primăvara asta ar trebui să-ţi aducă bucuria pe care o meriţi după o iarnă aşa de grea. Bucură-te de primăvară, ieşi mai des la aer curat, consumă lichide fără grija că va trebui să mergi la baie, evită alimentele grele şi alege buna dispoziţie.
O meriţi.

Inapoi la articole

Sfatul specialistului
Urinal de la Idelyn
Numarul 1 in Romania pe piata suplimentelor alimentare destinate ingrijirii tractului urinar/prevenirii si tratarii infectiilor urinare

Comenzi și sfaturi la 0800 800 279 (apel gratuit)
sau 021 211 2134 (tarif normal)