Urinal HOT DRINK - O noutate fierbinte de la Walmark

Descoperă eWalmark cel mai simplu magazin de la Walmark

Pentru a veni în întâmpinarea persoanelor care se confruntã cu neplãcutele si dureroasele infectii ale tractului urinar, dar care nu agreazã sau au probleme cu administrarea tabletelor, Walmark a creat Urinal HOT DRINK.

Este un produs sub formã lichidã, special conceput pentru sãnãtatea aparatului urinar. Caracteristicile remarcabile ale bãuturii sunt gustul excelent si mirosul plãcut, iar compozitia produsului a fost gânditã luând în considerare particularitãtile aparatului urinar. Bãutura Urinal HOT DRINK contine substanta activã NutriCran™, concentrat uscat din suc de merisor (Vaccinium macrocarpon), care are o influentã beneficã asupra functionãrii aparatului urinar. Concentratul uscat din suc de merisor în doza zilnicã recomandatã corespunde unei cantitãti de aproximativ 30.000 mg de fructe proaspete. Datoritã continutului sãu de bioflavonoide, compusi fenolici si alte substante naturale merisorul ajutã la scãderea aderentei bacteriilor de peretii uretrei si ai vezicii urinare (în special Escherichia coli, responsabilã de peste 85% din totalul infectiilor urinare).

- ajutã la eliberarea mucoasei cãilor urinare de prezenta bacteriilor;
- contribuie la pãstrarea puritãtii urinei necesarã pentru a elimina bacteriile;
- influenteazã favorabil volumul urinar, îmbunãtãtind astfel fluxul urinar si accelerarea eliminãrii bacteriilor;
- ajutã la refacerea florei naturale;
- ajutã la reglarea consumului de lichide, foarte important în redarea functiei normale a aparatului urinar.

Inapoi la articole

Sfatul specialistului
Urinal de la Idelyn
Numarul 1 in Romania pe piata suplimentelor alimentare destinate ingrijirii tractului urinar/prevenirii si tratarii infectiilor urinare

Comenzi și sfaturi la 0800 800 279 (apel gratuit)
sau 021 211 2134 (tarif normal)