Expertul tău în probleme de tract urinar

urinal

Produsele noastre vă susțin sănătatea tractului urinar superior și inferior, atât în simptomatologie acută, cât și pe termen lung.

Majoritatea femeilor nu acordă suficientă atenție sănătății tractului urinar, până când se confruntă cu o problemă, cum ar fi o infecție a tractului urinar sau pietre la rinichi. Brandul Urinal® își propune să schimbe acest lucru. În primul rând, ajutând femeile să înțeleagă de ce apartul urinar este atât de important și, totodată, oferind produse care să ajute la mențineținerea sistemul urinar sănătos.

Înainte, în timpul sau chiar după un episod de disconfort urinar, trebuie să aveți grijă de sănătatea tractului urinar și de echilibrul microflorei vaginale. De aceea, Urinal oferă o gamă largă de produse pentru diferite nevoi și situații.

urinal

Vezi cel mai nou video!

urinal

Află mai multe despre sănătatea tractului urinar

Tractul urinar are funcția de a curăța corpul, de a detoxifica oganismul și de a elimina toxinele. Tractul urinar superior este compus în principal din rinichi și uretre, care transportă urina către tractul urinar inferior, fiind la rândul lui compus din uretre și vezică. Rinichii funcționează 24 de ore pe zi, 7 zile pe săptămână, non-stop. Acestea sunt organe vitale, la fel ca inima, și funcția lor principală este de a „filtra” sângele, eliminând toxinele prin urină, în timp ce vezica urinară stochează urina până este momentul urinării. Chiar dacă tractul urinar îndeplinește această funcție vitală, spre deosebire de inimă, majoritatea oamenilor nu acordă o atenție special pentru a avea grijă de acesta. Astfel că, brandul Urinal® își propune să schimbe acest lucru. Produsele Urinal® vine în sprijinul sănătății tractului urinar cu o varietatea de produse, pentru toate tipurile de nevoi.

urinal

Elimină bacteriile din tractul urinar inferior

Ai simțit vreodată o senzație de arsură deranjanta în timpul urinării? Acesta este unul dintre principalele simptome ale infecțiilor de tractul urinar, foarte probabil o infecție, care este cauzată în principal de bacterii care intră în uretră, ajungând uneori și la nivelul vezicii urinare. Urinal® oferă o gamă largă de produse pentru a vă ajuta să eliminați bacteriile și să vă redobândiți sănătatea tractului urinar.

Cum și de ce avem infecții de tract urinar?

“Nu sta în frig că răcești și faci infecție urinară”. Probabil ai auzit asta cel puțin o dată în viață. Aceasta este una dintre cele mai mari mituri: că problemele de tract urinar sunt cauzate de expunerea la frig. Adevărul este că aproximativ 80% - 90% din infecțiile tractului urinar sunt cauzate de bacteria numită E.Coli, iar frigul în sine nu este o cauză. De aceea, evitarea frigului nu este o metodă eficientă pentru a evita infecțiile de tract urinar. 

Femeile au predispoziție către infecțiile de tract urinar, din simplul motiv anatomic. Uretra feminine este mult mai scurtă decât cea masculină, respective 4 cm față de 20 cm în cazul bărbaților. Acest lucru permite bacteriilor E.Coli să ajungă în vezica noastră mult mai ușor decât în cazul bărbaților.

Acest site folosește cookies pentru a-ți oferi o experiență cât mai plăcută. Continuarea navigării implică acceptarea lor.

Detalii