Expertul tău în probleme de tract urinar

urinal

Produsele noastre vă susțin sănătatea tractului urinar superior și inferior, atât în simptomatologie acută, cât și pe termen lung.

Majoritatea femeilor nu acordă suficientă atenție sănătății tractului urinar până când nu se confruntă cu o problemă, cum ar fi o infecție a tractului urinar sau pietre la rinichi. Brandul Urinal® își propune să schimbe acest lucru. În primul rând, ajutând femeile să înțeleagă de ce aparatul urinar este atât de important și, totodată, oferind produse care să ajute la menținerea sistemul urinar sănătos.

Înainte, în timpul sau chiar după un episod de disconfort urinar, trebuie să aveți grijă de sănătatea tractului urinar și de echilibrul microflorei vaginale. De aceea, Urinal oferă o gamă largă de produse pentru diferite nevoi și situații.

urinal

Vezi cel mai nou video!

urinal

Află mai multe despre sănătatea tractului urinar

Tractul urinar are funcția de a curăța corpul și elimina toxinele din organism. Tractul urinar conține organe vitale, a căror funcție principală este, la fel ca în cazul inimii, „filtrarea” sângelui, eliminarea toxinelor din organism și din urină. Chiar dacă tractul nostru urinar îndeplinește această funcție vitală, majoritatea oamenilor nu-i acordă atenția deosebită necesară. Brandul Urinal își propune să schimbe acest lucru. Produsele Urinal vin în sprijinul sănătății tractului urinar cu o varietate de produse, pentru toate tipurile de nevoi.

urinal

Elimină bacteriile din tractul urinar inferior

Ai simțit vreodată o senzație deranjantă de arsură în timpul urinării? Acesta este unul dintre principalele simptome ale infecțiilor de tract urinar, care sunt cauzate în principal de bacterii care pătrund în uretră, ajungând uneori și la nivelul vezicii urinare. Urinal® oferă o gamă largă de produse pentru a te ajuta să elimini bacteriile și să îți redobândești sănătatea tractului urinar.  

Cum și de ce avem infecții de tract urinar?

“Nu sta în frig că răcești și faci infecție urinară”. Probabil ai auzit asta cel puțin o dată în viață. Aceasta este una dintre cele mai mari mituri: că problemele de tract urinar sunt cauzate de expunerea la frig. Adevărul este că 85% din infecțiile tractului urinar sunt cauzate de bacteria numită E.Coli, iar frigul în sine nu este o cauză. De aceea, evitarea frigului nu este o metodă eficientă pentru a evita infecțiile de tract urinar. 

Femeile au o predispoziție pentru infecțiile de tract urinar din simplul motiv anatomic. Uretra feminină este mult mai scurtă decât cea masculină, respectiv 4 cm față de 20 cm în cazul bărbaților. Acest lucru permite bacteriilor E.Coli să ajungă în vezica noastră mult mai ușor decât în cazul bărbaților.