Dezvoltat împreuna cu medicii urologi

Urinal de la Walmark conține Exocyan™ - extract unic de merișor canadian de înaltă calitate standardizat în proantocianidine (PAC). Walmark a verificat calitatea Exocyan ™ prin metode analitice de înaltă tehnologie la Universitatea Olomouc de către prof. Univ. Šimánek.
Din dorința de a veni în întâmpinarea pacienților cu o calitate superioară, a fost dezvoltată și pantentată o formulă pe bază de merișor și vitamina D disponibilă în Urinal, un supliment alimentar care oferă o protecție sporită epiteliului tractului urinar inferior de infecții urinare și de recidive.
Importanța proantocianidelor (PAC), substanța activă din fructele de merișor, este dată de eficiența acesteia împotriva infecțiilor de tract urinar și asupra recurenței. În produsele Urinal, merișorul este ingredientul pricipal care se regăsește sub diverse forme – suc de merișor, concentrat uscat de merișor, conținut standardizat de PAC – toate fiind extrase în mod natural.

Statusul GRAS (Generally Recognized As Safe) – acordat de către FDA, Administrația USA pentru Alimente și Medicamente
Fără OMG - nemodificat genetic.
Calitate farmaceutică – produs conform GMP, Good Manufacturing Practice (Bune Practici de Fabricaţie)

Producător renumit de materie primă care garantează:
  • Produse de înaltă certificate.
  • Laborator de control al calității în fiecare unitate.
  • Sursă de merișor de încredere.
  • Controale riguroase de calitate.

Cele mai frecvente întrebări

Articole

Infecție urinară – tot ce trebuie să știi, de la simptome la tratament

Infecție urinară – tot ce trebuie să știi, de la simptome la tratament

Senzatie de arsură la urinare, nevoia de a urina des, stare generală de disconfort? Nu ești singura care trece prin asta. Aproximativ 60% din femeile din lumea întreagă se confruntă cel puțin o dată în viață cu o infecție urinară. În multe cazuri, infecția urinară poate recidiva. De obicei, recidivele apar în decurs de trei luni de la infecția inițială, însă 80% din infecțiile urinare reprezintă reinfecții. Incidența infecțiilor urinare crește odată cu vârsta sau activitatea sexuală intensă, așa că află care sunt metodele de prevenție sau tratament.
Citește mai mult
Infecție urinară la copii

Infecție urinară la copii

Pentru că sunt fragili, copiii se confruntă cu o mulțime de afecțiuni în primii ani de viață. Infecțiile tractului urinar sunt frecvente, până la 8% dintre fete și 2% dintre băieți confruntându-se cu o astfel de infecție până la vârsta de 5 ani. Pentru că simptomele pot fi greu de observat la copii și pentru că netratate, infecțiile urinare pot duce la complicații, află tot ce trebuie să știi despre prevenție și tratament. Cu tratamentul potrivit, copilul tău ar trebui să înceapă să se simtă mai bine în doar câteva zile.
Citește mai mult
Ce se ascunde în spatele infecțiilor tractului urinar

Ce se ascunde în spatele infecțiilor tractului urinar

Sexul poate fi un factor important în apariția senzației de usturime

Citește mai mult

Nu ai găsit ce căutai? Întrebă experții noștri

contact